Coș

Pește-papagal albastru (Hybrid cichlid)

Pește-papagal albastru (Hybrid cichlid)
Pește-papagal albastru (Hybrid cichlid)
Pește-papagal albastru (Hybrid cichlid)
Pește-papagal albastru (Hybrid cichlid)
Pește-papagal albastru (Hybrid cichlid)
Pește-papagal albastru (Hybrid cichlid)
Pește-papagal albastru (Hybrid cichlid)
Pește-papagal albastru (Hybrid cichlid)
Pește-papagal albastru (Hybrid cichlid)
40 MDL
Fără TVA: 40 MDL
  • Stock: În stoc
* Prețul este indicat pentru o singură unitate de produs (bucată, kg, crenguță, tufiș, buchet)
* Imaginile de pe site sunt cu titlu informativ, solicitați fotografiile originale de la vânzător

Descriere

Papagalul de pește este unul dintre cele mai populare cichlide care iubesc pacea. Denumirea latină pe care acest tip de hibrid nu o are - este doar numele său comercial Parrot (papagal). Ei au primit numele lor neobișnuit, aparent din cauza formei capului, asemănătoare cu ciocul papagalului și cu coloranți surprinzător de strălucitori și diverse. Este de remarcat faptul că, în ciuda aspectului aparent atractiv, peștele de papagal are o serie de anomalii anatomice, care uneori pot fi fatale pentru indivizi.

Familia Cihlidae
Dimensiuni 8-10 cm
Aspect Ei au primit numele lor neobișnuit, aparent din cauza formei capului, asemănătoare cu ciocul papagalului și cu coloranți surprinzător de strălucitori și diverse. Este de remarcat faptul că, în ciuda aspectului aparent atractiv, peștele de papagal are o serie de anomalii anatomice, care uneori pot fi fatale pentru indivizi. Pe lângă infertilitate, astfel de deviații includ o gură neobișnuită, pe care peștele se poate deschide vertical numai într-un unghi mic. Prin urmare, hrănirea unui papagal roșu este foarte dificilă și, uneori, această abatere poate duce la o moarte înfometată a unui individ. În plus, este de remarcat faptul că varietatea de culoare a acestei specii este, de asemenea, artificială, recunoscută în mod cinstit de firmele furnizoare.
Arealul de trai Nu se gaseste in natura
Parametrii apei T=27-29°C, pH=6.5-7.5, GH=5-7.
Hrana Papagalul nu este pereborchiv în mâncare și cu mare plăcere mănâncă alimente vii și uscate. Cu toate acestea, delicatețea preferată a peștilor papagali sunt granulele plutitoare și viermii de sânge.
Compatibilitate Caracter papagal galben este pur și simplu minunat, și el devine ușor, împreună cu multe alte tipuri de pește, atât pașnice și agresive. Cu toate acestea, este de remarcat faptul că, în ciuda caracterului pașnic, acești pești nu sunt în valoare de a păstra într-un acvariu cu pesti mici (gracilis, tineri NEON), deoarece acestea sunt destul de ușor, în ciuda gurii mici, poate înghiți accidental indivizi mici. Cei mai buni parteneri pentru peștele de papagali sunt aaronas, cuțite negre. Labe. mărime medie și mică a cichlidelor din America de Sud, somn mare și mediu, ghimpe mari și pește de hărțină.
Întreținerea în acvariu Nu sunt agresivi si au nevoie de un acvariu destul de mare, cu cel putin 200 de litri si cu o filtrare foarte buna a apei. In plus, de dorit să se prevadă o pompă pentru utilizarea ca strămoșii speciei in vivo cu vii în stare de funcționare rezervoare de apă. Apa din acvariu trebuie să fie în mod necesar saturată cu oxigen, aerarea poetului acvariului, unde există un parrot, este necesar. În plus, este necesar să se schimbe până la 50% din apă în acvariu în fiecare săptămână. Ar trebui, de asemenea, să ia în considerare faptul că papagalul roșu, mai ales în cazul în acvariu este mic, poate sări din acvariu, astfel încât acvariu este mai bine de sus pentru a închide capacul. Papagalul roșu nu are o pasiune deosebită pentru plantele acvariului. astfel încât pentru proiectarea acvariului, nu trebuie să vă faceți griji mult.