Coș

Telescop (Carassius auratus)

Telescop (Carassius auratus)
Telescop (Carassius auratus)
Telescop (Carassius auratus)
Telescop (Carassius auratus)
Telescop (Carassius auratus)
Telescop (Carassius auratus)
Telescop (Carassius auratus)
Telescop (Carassius auratus)
Telescop (Carassius auratus)
150 MDL
Fără TVA: 150 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

Peștii telescopului au ochi mari bombati, motiv pentru care au primit acest nume. Este un fel de pește de aur. Nu apare în mediul natural, deoarece a fost crescut prin traversarea artificială a crapului sălbatic.


Familia Ciprinide
Dimensiuni Pina la 15 cm
Aspect Telescop - pește de acvariu cu ochi neobișnuit de mari. Corpul ei are o formă ovată sau rotunjită, ca un voiletă. De fapt, aceste două tipuri disting doar ochii. În toate celelalte privințe, ele sunt destul de asemănătoare. Corpul lor este larg și scurt, iar capul este mare, cu ochi uriași și aripioare mari.
Arealul de trai Țara de origine a telescoapelor negre și a aurului este China.
Parametrii apei T: 20-23 С, 5 — 19° dGH, ph: 6.0 - 8.0,
Hrana Telescoapele de pește din acvariu sunt lipsite de pretenție în nutriție, deoarece sunt omnivore. Ca mâncare poate folosi orice fel de mâncare. În dieta zilnică - mâncare uscată. Se hrănește periodic cu viermi de sânge sau creveți congelați. Nu este recomandat să oferiți feed-uri live deseori. Alături de acestea, sunt introduse bacterii patogene care au un efect negativ asupra organismului creaturilor. Alimentele sub formă de granule uscate sunt mai acceptabile. O astfel de hrană se stabilește în partea de jos și nu se descompune. Persoanele pot găsi întotdeauna chiar și cu vederea lor slabă.. Ele trebuie hrănite de două ori pe zi. Pentru fiecare individ, merită să vă setați preferințele. Includeți alimente cu proteine ​​și legume în dietă.
Compatibilitate Peștele de aur cu ochi de erori se înțelege bine cu indivizi din aceeași specie. Are un caracter calm și poate fi în același rezervor cu cichlid, gourami și stargazer. La alte tipuri de pești de acvariu, telescoapele sunt păstrate separat. Îi pot deteriora înotătoarele delicate sau pot mânca doar mâncare înainte ca telescopul să o vadă.. Prin natură, ei sunt niște spărgători. Ei curăță bine solul, ceea ce afectează favorabil starea ecosistemului acvatic. Nu este recomandat să introduceți diferite tipuri de telescoape într-un rezervor. Persoanele cu corp scurt sunt stângace. Condițiile de detenție diferă de o altă specie, ceea ce face imposibilă compatibilitatea lor într-un rezervor.
Întreținerea în acvariu Este recomandat să instalați rezervoare mari cu un volum de o sută de litri sau mai mult pentru o pereche de pești. Pentru următorul individ, merită să adăugați 40 de litri de lichid. Nu neglijați iluminarea la plecare. Unele tancuri sunt echipate cu capace care împiedică locuitorii să sară din acvariu. În procesul vieții, telescoapele generează multe deșeuri, ceea ce afectează negativ starea apei. Pe lângă filtrele naturale, se recomandă instalarea unor echipamente suplimentare care vor ajuta la menținerea acvariului curat.. Peștele cu ochi de insectă aparține speciilor cu sânge rece și este capabil să trăiască cu extreme de temperatură. Dar un declin accentuat se încheie în moarte, așa că pentru prima dată trebuie să instalați un încălzitor. Abordați cu atenție selecția plantelor din acvariu. Algele cu frunze dure afectează ochii mari ai indivizilor. Frunzele delicate ale peștelui mănâncă. Folosiți nisip grosier ca sol. Peștilor le place să sape în el. Pietrele sunt, de asemenea, o opțiune bună..