Coș

Neritina Red Spotted Snail

Neritina Red Spotted Snail
Neritina Red Spotted Snail
Neritina Red Spotted Snail
Neritina Red Spotted Snail
Neritina Red Spotted Snail
Neritina Red Spotted Snail
Neritina Red Spotted Snail
Neritina Red Spotted Snail
Neritina Red Spotted Snail
45 MDL
Fără TVA: 45 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

Această specie este doar un animal de acvariu ideal (cum ar fi creveții Amano sau SAE): se hrănește cu murdăria de alge de sticlă, zgomote și pietre și NU ating plantele! Melcul cu punct roșu (ca toate Neritinele) nu atinge doar iarba, ci și alte viețuitoare.

Familia Neritidae
Dimensiuni Până la 2,5 cm
Aspect Cochilia Neritinei Red Spotted este de culoare roșu-portocaliu, puțin mai aproape de portocaliu și are dungi mici, dungi sau puncte negre, care cresc odată cu creșterea cochiliei melcului. liniuțele mici arată ca urme de anvelope, de unde și unul dintre numele Tracked Neritina. O caracteristică interesantă este că doi melci au același model - o mare raritate.
Arealul de trai Melcul cu pete roșii în condiții naturale trăiește în corpurile de apă din Africa de Sud, Indonezia și Sulawesi
Durată de viață 3 ani
Parametrii apei Temperatura 22-26 ° С, duritate dH 9-35 °, aciditate pH 7,0-8,8
Hrana Melcii cu puncte roșii se hrănesc cu alge verzi și maronii, precum și cu hrana nemâncata rămasă după hrănirea peștilor.
Compatibilitate Melcii Neretina sunt creaturi pașnice care nu pot face rău niciunui locuitor al acvariului. Nu același lucru se poate spune despre unii dintre posibilii vecini. Cel mai bine este să păstrați neretina cu pești ornamentali sau nevertebrate mici. Acestea pot fi pecilia vivipare, tetra, iris, barbs, somn. Neretina se înțelege bine cu creveții Colegii de cameră nedoriți sunt pești răpitori mari care pot mânca un melc la ocazie, precum și specii care mănâncă în mod deliberat moluște - bocii, tetraodon. Melcii prădători ai lui Helen sunt, de asemenea, cel mai bine îndepărtați de pe lista posibililor vecini. Neretina poate trăi cu alți melci care mănâncă alge (ampulia, fiza etc.), dar nu trebuie să uităm că va exista competiție între aceste specii pentru resursele de hrană, prin urmare o astfel de vecinătate este posibilă doar în acvariile de volum suficient.
Întreținerea în acvariu Melcul cu pete roșii nu impune cerințe speciale conținutului său și se simte grozav în aproape orice acvariu. Sunt în permanență în mișcare și sunt capabili să lingă toate obiectele din acvariu, de la creșteri de alge aproape până la strălucire într-un timp scurt. O atenție deosebită trebuie acordată durității apei, care nu trebuie să fie prea moale, altfel coaja melcului se va prăbuși. Melcii adulți pot trăi atât în ​​apă dulce, cât și în apă sălmată, în timp ce puieții, pe de altă parte, pot trăi doar în apă sălmată. Acvariul trebuie acoperit cu un capac, deoarece acești melci se târăsc din apă destul de des și pot lăsa acvariul neobservați.