Coș

Labeo verde (Labeo frenatus)

Labeo verde (Labeo frenatus)
Labeo verde (Labeo frenatus)
Labeo verde (Labeo frenatus)
Labeo verde (Labeo frenatus)
Labeo verde (Labeo frenatus)
Labeo verde (Labeo frenatus)
Labeo verde (Labeo frenatus)
Labeo verde (Labeo frenatus)
Labeo verde (Labeo frenatus)
50 MDL
Fără TVA: 50 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

Printre iubitorii de a sta într-un mediu liniștit și de a observa comportamentul unor locuitori frumoși, uimitori și interesanți ai lumii subacvatice, cel mai popular este recent un pește de acvariu - Labeo. Cu toate acestea, pentru un începător care face primii pași în reproducerea acestor pești adorabili, aceasta nu este o alegere foarte simplă.


Familia Cyprinidae
Dimensiuni 13-15 cm
Aspect Corpul verde Labeo este alungit, aplatizat lateral, linia din spate este curbată. Pe capul mic sunt ochi mari, gura inferioară are forma unui răzuitor cu ventuză cu două perechi de antene și vilozități excitante. Labeo verde are o culoare măslinie închisă cu o nuanță de bronz. Abdomenul este bronz-argintiu. O fâșie întunecată merge de-a lungul botului, prin ochi până la marginea posterioară a capacului branhial. Aripioarele verzi Labeo sunt colorate în roșu.
Arealul de trai În natură, răspândită în toată Asia de Sud-Est
Parametrii apei pH: 6.0 - 8.0 Temperatura: 22 -27 °C Duritate: 8-15 °d
Hrana Se hrănesc cu alge, plante și larve de insecte care le locuiesc, mici crustacee și alte nevertebrate. În consecință, într-un acvariu de casă, este necesar să alimentați alimente bogate în proteine ​​și componente ale plantelor. Un plus bun vor fi feliile de castraveți, dovlecel, spanac și alte legume și fructe verzi.
Compatibilitate Această specie trăiește un stil de viață solitar, dar există rapoarte despre alianțe aparente cu alte specii. Compatibil cu speciile Chromobotia, Botia, Syncrossus și Yasuhikotakia.
Întreținerea în acvariu Având în vedere dimensiunea și activitatea labeului verde, acvariul pentru întreținere ar trebui să fie spațios, de la 250 de litri sau mai mult. În natură, trăiesc pe bancuri de nisip, deci cel mai bun sol este nisipul, dar, în principiu, puteți folosi orice sol de dimensiuni medii, cu margini ascuțite. Dar, în ciuda faptului că este un locuitor de fund, labeo verde sare frumos și prea des profită de ocazie pentru a scăpa de acvariu, așa că trebuie să acoperiți acvariul. Astfel de locuri pot fi ghivece, țevi de plastic sau ceramică, plante supraîncărcate, lemn de derivă etc.. Mai mult, Labeau va fi foarte gelos să-și păzească bunurile chiar și de la alți pești, ca să nu mai vorbim de rude. Plantele sunt importante și necesare, dar trebuie să fiți conștienți că labeurile verzi pot deteriora plantele delicate și lăstarii tineri. Este mai bine să alegeți plante cu frunze dure - anubii, echinodorus. Sau hrănește-l din abundență cu alimente vegetale. Prin urmare, în acvariu trebuie să creați aceleași condiții. Apa curată, schimbările frecvente, filtrarea excelentă și nivelurile scăzute de amoniac și nitrați sunt cerințele esențiale ale labeurilor verzi. În plus, filtrul creează un flux de care labeos sunt foarte îndrăgiți..