Coș

Pogostemon Helferi

Pogostemon Helferi
Pogostemon Helferi
Pogostemon Helferi
Pogostemon Helferi
In așteptare
Pogostemon Helferi
Pogostemon Helferi
Pogostemon Helferi
Pogostemon Helferi
Pogostemon Helferi
37 MDL
Fără TVA: 37 MDL
  • Stock: In așteptare
* Prețul este indicat pentru o singură unitate de produs (bucată, kg, crenguță, tufiș, buchet)
* Imaginile de pe site sunt cu titlu informativ, solicitați fotografiile originale de la vânzător

Opţiuni disponibile

Descriere

Localnicii numesc o asemenea algă un mic asterisc. Planta este cultivată activ în acvariile de acasă. Pentru a-și menține proprietățile decorative, trebuie create condiții adecvate pentru conținut.


Familia Lamiaceae
Dimensiuni Până la 10 cm
Aspect Pogostemon este o algă mică. În lumină bună, formează un număr mare de lăstari. Într-o perioadă relativ scurtă, algele pot crea un covor verde întreg. Frunzele Pogostemon sunt ondulate, provenind din aceeași ieșire. Culoarea algelor depinde de gradul de iluminare. Culoarea poate varia de la verde strălucitor la măslin decolorat. Pogostemonul este ușor confundat cu plantele de acoperire a solului, dar algele nu aparțin acestei specii.
Arealul de trai Sud-estul Asiei
Parametrii apei pH 6,2 - 7,4. Temperatura 22 - 28 ° С. 1 - 12° DKH.
Întreținerea în acvariu Gama de indicatori de apă acceptabili este destul de mare, dar pogostemonul reacționează foarte slab la orice schimbări. Planta poate înceta să se dezvolte normal după o schimbare completă a apei sau aplicarea de medicamente. Un efect negativ asupra asteriscului este exercitat de fondurile care conțin fosfați și nitrați. Planta are nevoie de o iluminare bună, așa că lămpile de acvariu ar trebui să fie destul de puternice. Pogoostemonul plantei de acvariu trebuie să furnizeze dioxid de carbon. O cantitate suficientă este de la 6 la 14 mg / l.